Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas stad - II

Nu är jag så där kär igen
som jag aldrig varit förut
den här gången är det på riktigt
en kärlek för hela livet
längtar redan tillbaka
men reser inte förrän i morgon
min längtan är redan nedpackad i handbagaget

Det slitna och oförlikneliga Venedig
med många fel och brister
liknar ingen annan
jag glömmer dig aldrig
i mina ögon är du vacker
de blå drömmarnas stad




Fri vers av Annaemi VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-04 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP