Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har så många underbara vänner och familj nära! Men ibland ser man ytliga bekanta på stan reagera med att inte våga se-av rädsla att de måste vara på ett speciellt sätt-men det räcker säga hej!


Våga.

Våga möta min blick
våga se min smärta.
Stora ord behövs inte
var bara där.
En hand på axeln
- jag känner med dig.
Mer behövs inte
sen kan vi prata om annat.
Men göm dig inte
låtsas inte se.
Jag finns kvar
-se mig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-06 09:21



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Jätteviktigt ! Att våga vara medkänslig.
2016-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga ord...det är det lilla som betyder något...
2016-10-09

  Gunnel Eriksson VIP
Bra och välformulerat om
medmänniskors oförmåga att
hantera sorg och sjukdom.

2016-10-07

  Chawa VIP
"se mig..." - vacker och rak påminnelse...
2016-10-06

  Lars Hedlin
Man ska inte glömma sitt förflutna ..Men försöka så gott det går att leva just här och just nu :)
2016-10-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra skrivet om andras feghet. Att inte våga visa medkänsla, när den verkligen behövs.
2016-10-06

  Rise Little One
Det räcker att stanna bredvid en stund och bara finnas...
2016-10-06

  ULJO
Så tänkte jag och jag mötte kärleken på nytt. Jag gick vidare men jag glömmer alurig.
2016-10-06

  Eva Helene VIP
Ja, tänk så synd, och så lite det behövs!
Fin påminnelse här!
2016-10-06

    ej medlem längre
Kloka viktiga ord!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP