Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, är du där?

Du hade mig i många år. Ända tills jag började säga emot. Men du ville inte diskutera. Du var tyst.

Idag är jag äldre än när du fick mig. Jag har egna barn. Ett eget liv utan tystnad.

Du lever ett eget liv. I självvald tystnad. Avståndet i känslor kan jämföras med ljusår.

Visst, en mamma kan ha många barn, men barnet kan endast ha en mamma. Och den är du.

Mamma, är du där?




Prosa av Machete Man
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-06 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man