Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordning och reda i den nya världsordningen


Ryssarna övar för atomkrig
Amerikanerna twittrar om Trump
Syrien blöder

...och vi fortsätter titta på Wahlgrens värld.








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-06 16:39



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Medan Orkanen Matthew dödade 100 människor i Haiti och är på väg mot Florida. Där 2 miljoner amerikaner är vräkta (evakuerades)
I natt bör vi pussa kunde och tacka Gud och Nordens himmelen.

http://edition.cnn.com/2016/10/06/americas/hurricane-matthew-cuba-haiti/index.html?sr=twCNN100616hurricane-matthew-cuba-haiti0224PMVODtopLink&linkId=29606596

2016-10-06

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Ja,tack och lov!
Nej,visst undrar man.
Bra satir. TBG.
2016-10-06

    Sefarge VIP
Alla är vi navelskådare
På olika sätt.
Och i en del bombade
Psykopat navlar är det
Uran i !
"Ce la vie'"
2016-10-06

  Onomatoprofet VIP
Oldsberg is for old people,
Wahlgrens värld för lite yngre
Big brother for de yngsta
2016-10-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vare inte "bingolotto"som ä veckans höjdpunkt ?
2016-10-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Och alltihop är helt sanslöst! Bra satir!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP