Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon är du min

När natten skänker mörka skuggor på vår vägg
Är det bara silhuetten av min ensamhet jag ser

Jag försöker för allt jag kan att minnas
Meditation och yoga gör mig lugn

Sömnlösheten är min vän om natten
Då är jag vaken och längtar efter dig

När solen snart går upp
Försvinner ångesten med den

Läppar snuddar vid min kind
Nötta fingrar smeker min rygg

Varje morgon är du min




Fri vers av Pandali
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-06 23:54



Bookmark and Share


  Robin V
Fint!
2016-10-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
strålande
2016-10-07

    ej medlem längre
Bra dikt
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Pandali
Pandali