Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skrek

Tårarna brände våra kinder
Ilskan stod högröd i ögonen

"Slå mig"
"Kom igen då!"

Att säga att jag älskar dig
Med knutna nävar blir inte lätt

Smack så träffade mina läppar
Din torra sönderskrikna mun

"Vad i helvete gjorde du så för?"

Det är inte svårt att förstå
Jag älskar dig




Fri vers av Pandali
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-11 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandali
Pandali