Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Föreställning om hur något
Eller någon skulle kunna vara

Tredimensionella samhället
Ifrågasätts av vibrationer

Kanske är inget och ingen
Vad man hoppats på och
Fått lära sig med tiden




Fri vers av Pandali
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-21 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandali
Pandali