Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då och nu!

 

 

Jag var där då

och förstod det inte!

 

Jag är här nu 

och förstår fortfarande inte!

 

Då var det en man

som dog.

 

Nu kan man inte

räkna alla som dör!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av M M Mannheim VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-08 00:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nej, världen är inte alls som man skulle vilja att den var...
2016-10-09

  aol
Men ändå kliver vi alla upp i en gudom som bara strålar av en kärlek utan gräns där vi blir ett med Gud som ju är alltet,.
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP