Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

En stilla och solig höstdag
oktober visar sitt vackraste leende
men det är något med ljuset
som skapar ett sådant vemod
och en diffus saknad
efter något som är på riktigt

På natten drömmer jag
att du hoppar från bryggan
och försvinner
i det mörka vattnet
en gång gjorde jag detsamma
och efter det
förändrades allt
precis allt

Hur många känslor
får plats
i en människa




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-08 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP