Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överleva

Mitt sätt att överleva
är att dela in tiden
i små enheter
som jag sedan fyller
med någon slags
meningslöshet

Jag är nerver
och melankoli
ett plötsligt ljus
i en ständig natt




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-02-28 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP