Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdom

Nu är det dags
att avgå
från alla tänkbara
positioner
jag kan inte komma ut
ur mig själv
men förblir
en människa

Allt är oro
oro är allt




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-08 11:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Självbevarelsedrift och självinsikt lyser starkt!
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP