Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänligen

Luckan öppnas
jag faller
faller

Jag rör mig igen
mot något
jag inte kan tolka
det brukar alltid vara
en utgång

Kan allt vänligen
vara stilla nu
tystnaden
är också musik




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-31 13:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Betänkansvärt skrivet!
Jaa ibland kan en
fallucka vara svår
att skilja från en
foderlucka som
Bara mal på?
Bästa att
få vara
stilla
då?
;)
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP