Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

På onsdag den tjugoförsta
ska jag ordna upp mitt liv
ta itu med saker

Dream on baby
dream on

Mitt liv
rinner genom denna text
ut i det eviga
havet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-28 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP