Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

Mitt enda projekt
har alltid varit
att hålla mig i utkanten
titta på människorna
och försöka förstå
mig själv
och någonting

Det behövs så lite
ett enda litet steg
en enda liten rörelse
in i nästa sekund
för att göra slut
på allting




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-28 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP