Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stängd dörr

Det där leendet
jag hade en gång
det är borta nu

I de sista stadierna
av någonting
genomskådar jag allt
även mig själv

Dessa onda aningar
kan aldrig leda mig
till rätt adress

Jag är en stängd dörr




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-07 10:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Igen-stängande skrivet!
Hoppas att ej
även haspen
alltid då är på?
;)
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP