Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vi fortsätter stödja vår presidentkandidat" eller "vi är inte ett rasistisk parti"


Den kollektiva ångesten


...försvarar man sig bäst mot med kollektiv förnekelse.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-08 18:35



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den som framkallar kollektiv ångest här är väl ingen mindre än sven med skölden
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP