Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och mörker.

I mitt mörker
finns de ljus.
I ljuset
mörker.
Ljuset är du
varma minnen.
Mörkret är
verkligheten.
När jag inser
att allt inte är en dröm.
Att jag måste gå
alla mina steg -utan dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-10-10 18:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Saknad som känns...
2016-10-14

  ULJO
Fin förmedlat
2016-10-13

  Bo Himmelsbåge
Gripande dikt om sorg och sorgearbetet...
där finns de ljusa minnena som värmer...
men också smärtan i att tvingas gå vidare utan sin kära...
2016-10-12

  Gunnel Eriksson VIP
Bra tankar i sorgen.
2016-10-11

  ULJO
Jag känner din sorg och delar den med dig. Det känns lättare då, tror du inte det?
2016-10-11

  Blått Norrsken VIP
Så fin dikt i saknad och vackra minnen .
2016-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om sorg och saknad!
2016-10-10

    ej medlem längre
Sorgen vilar mellan raderna.
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP