Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De förtryckta, de lemlästade

 

 

Varför kan inte de förtryckta

förföljda och lemlästade 

se de som stödjer dem

och finns för dem.

 

Istället lyssnar de

på lockropen från dem

som inte förstår

världens verklighet.

 

Ge tillbaka det land

som blev dem lovat

en gång i tidens början. 

 

Is-ra-el!

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-10 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP