Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste gå, lämna skiten, ingen förstår..


inte så här

Att be någon skämmas
är inte samma sak som
att få någon till det här

känn det dåliga
och medkänslan

ingen ide få henne förstå
hon ser inte verkligheten

när dåliga känslan finns närheten blir till
problem med andra bara hjälp på hennes
villkor tystad lydnad hånad kränkt slagen

säger jag inte ska be polishjälp
det dåliga bemötandet förstör
ser inte verkligheten på rätt sätt
ingen ide få andra förstå bara gå
tvingad kvar fast tystad, bara äta
små delar av mig blir till det som
hon förväntar, mig mot mig själv
små delar som jag lärt behärska
som skyddar mig mot framtiden.

Hon menar jag gavs den skulden
förstört hennes framtid lever om
livet med barnet som jag burit på
för deras verklighet är nu hennes.

-Att bli drabbad och inte förstå
att andra får ta ens rättigheter?

Jag hann inte ens göra fel...
tystnad
handlar det inte om mig?

Nej, inte nu längre.




"Ett allvarligt Systemfel"
Kan man vinna för sin insikt?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-12 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP