Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan är allt jag vet

Vet inget annat nu
dagarna kommer till oss
en tid för längtan
eller endast väntan
som vindarna som stannat
i löven som levt sitt korta liv

Skogen gulnar ocn tunnas ut
sikten breddas mer och mer
men mina ögon vill inte se
det är inte tid för tårar
det är ännu långt till natten

Min väntan har börjat
försonats med att inte veta
milt leende mot skuggorna
dagen lämnar mig öppen
tiden kommer långsamt till mig
väntan är allt jag vet.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-12 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP