Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringslust


Nej, vandringslusten
botas inte av resor
nya stränder
nya vyer
lockar ständigt
ropar till mig
manar kom!

Vilda vågor gungar
en springflod
i mina drömmar

Vilda vindars spår
av okända blommors doft
på min huvudkudde.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-12 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP