Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den jag kanske minns

Du är den jag kanske minns
tiden har lagt lager på lager
över bilden av dig då
ett barmhärtigt filter
suddar ut de skarpa linjerna
som ett gulnat foto i ett album
men dina ögon lyser mot mig
minns dem ännu klart.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-12 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP