Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ropar till mig

du ropar till mig
med VERSALER
och jag svarar
helt gement
det räcker så
jag hör dig nog
och tänker
det är de tysta mjuka orden
som når mitt hjärta
och får det att ticka lite fortare.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-12 13:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text av renaste guld, 24 carat!
2016-10-12

  Solstrale VIP
Underbart underbart underbart så himla underbart sagt! Jag bokmärket den är ju helt superb!
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP