Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara


Jag vill vara
din mjukaste tanke
din enda önskan
din eviga längtan
din varmaste vante.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-12 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP