Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

              Också 1 (en) RUBRIK. FORMAT førecommer. Wow.

498 besökare chez farbrorn denna vecka. 5e även: week. 148 idag – just nu. 17:23 […] fœrecommer. Und {…} so (u/ /U) weiter. @ førecommer. 5e även: Bingsjö. Zorn, A. Und […] so (u/ /U) weiter. ®… ae tydlig-

en.

11.

01.

10.

22 – summering [g/ /p] pågår. Tydlig-

en. 

Summering pågår – således. 

Okay så. Farbrorn är (just nu) inloggad som: farbror zwed – info code data førecommer.

FÄRGSCHEMA… inte (ac/ /N) just nu.

732/__________ enligt manualen.

077/__________ enligt manualen.

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][].

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][].

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][].

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][].

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][].

._________________________.
·¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯·

Ba+ (mä\ \2237) [::] FUNGERAR.

._________________________.
·¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯·

Pynt FØRECOMMER.

.¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯.

 




Prosa (Fabel/Saga) av farbror zwed
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-10-12 17:10



Bookmark and Share


  farbror zwed
12 17:10 – data (97/ /102) førecommer.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________________________________

2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed