Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är jag arg...


är jag i livet

jag tror inte det här hänt i verkligheten.

Hann knappt över gatan förrän jag var död.

-Va, bra då slapp jag, var det ända hon sa.

Tror jag fick med mig skydd, när jag kom.

"Men vi har inga pengar"

-Så du tigger!?

Nej, det är inte rimligt.

Jag ber!

(Det gör väl alla)

Nu är jag arg, är jag i livet?

Jag är osäker, ska det heta ända eller enda?
-enda blir en men ända blir väl lite roligare.

Men, vadå?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-12 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP