Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets träd





Längesen borta
Torpet barnen lek och sorg

Minnena bär frukt


© bild och text Birgitta Englund Dimitrova 2016




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-13 11:49



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Fin
2016-11-29

    Sefarge VIP
Äppel päppel pirum
Parum varum har allt
Det gamla farum:)
Kort men gripande
Skriftat!
:)
2016-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Fin, tänkvärd Haiku!
Borta men ändå nära.
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP