Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SD:s väljare är inte rasister


"SD:s väljare är inte rasister". Det här mantrat upprepas allt oftare så att vi som är dumma och inte fattar nånting någon gång ska fatta det. Men vet ni vad? Vi fattar. Precis som vi fattar att alla amerikaner som tänker rösta på Donald Trump inte är sexistiska svin. Känns det bättre då?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Onomatoprofet VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-13 17:48



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
"Allas olika värde" låter som nåt som passar SD: en etnisk svensk är mycket mer värd än en "vanlig" svensk, en invandrare är ännu mindre värd och judar tycker de är grisar man ska sparka på . Där var ribban hög.
2016-10-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....och då höjer vi ribban till "allas olika värde" får vi se vilka som klarar ribban.
.



2016-10-14

  Onomatoprofet VIP
Ja, man kan stirra sig blind på många saker, exempelvis begreppet "allas lika värde" eller ta dess innebörd till en högre nivå.
2016-10-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Härvid avsågs att "Höja" sig,inte att "Sänka" sig. Därtill att se det "olika" värdet och inte förstelnat stirra sig blind på "allas lika värde" eftersom den är en naturlig omöjlighet.
2016-10-13

  Gunnar Hilén VIP
ja tack broder...det känns verkligen sååååå mycket bättre.....................
2016-10-13

  ULJO
SD:s väljare kanske inte är det men partiet har sina rötter i den svenska ultrahögern det går inte att komma ifrån. Det får de bära med sig på samma sätt som vänsterpartiet bär på kommunismens tunga ryggsäck
2016-10-13

  Onomatoprofet VIP
Skolgårdsnivå är det både här, i medierna och i riksdagen, varför höja sig mer?
2016-10-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
För de som är seriösa kan om de vill och vågar ta sådana där diskussioner till en "högre" nivåän att bete sig som ungar på en skolgård,då först skulle det bli intressant.
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP