Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite mera oro


Lite mera oro
mycket mera sorg
tiden förlåter inte

när kvällen mörknat
skall vi ta farväl
tills dess är det bara väntan

ingenting blir sagt i tystnaden
skuggorna djupnar
glöm mig inte
dröm om en saga
somna lugnt




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-13 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP