Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penna och pensel

Med penna och pensel
ger jag mig ut

att teckna och måla
varje minut

med hetta och känsel
helt utan skam

jag målar en håla
ett nyfött lamm

jag tecknar ett fängsel
rep med en knut

vill skrika och vråla
spädbarnets tjut

trots hinder och stängsel
tar jag mig fram

när sol ses bestråla
urbergets kam

jag målar i trängsel
målar mig ut

jag vägrar att snåla
färgen tar slut




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-13 21:27



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Färger i en vind... ;)
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren