Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenhet


Så gick jag ut genom dörren
lämnade och kom aldrig åter
det kändes rätt då
och jag vet nu
det var helt rätt
det enda att göra
ett beslut jag är stolt över
räddade mitt liv
fick en ny väg att gå
ett annat liv att leva
ingen annan än mig själv
kan jag tacka för det beslutet

Det kostar på
att skaffa sig livserfarenhet
och att överleva

Jag har mina ärr som bevis
dom syns inte
men dom känns




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-13 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP