Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senhöst.

Frosten har kommit
vitpudrat grenarna.
Luften är klar som kristall
löven dansar i vinden.
Marken är täckt
av en rödgul lövmatta.
Det knastrar och doftar jord
himlen har lågt till tak.
En ny tid kommer
luften andas snö.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-15 16:41



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vackert och hoppfullt!
2016-10-17

  Chawa VIP
Naturvackert i brytningstider - i väntan på snö. Gillar meningen "himlen har lågt till tak" - känns nära på något sätt.
2016-10-16

  ResenärGenomLivet VIP
Jag njuter av din vackra dikt...
2016-10-16

    ej medlem längre
Så vackert skrivet!

"Det knastrar och doftar jord
himlen har lågt till tak.
En ny tid kommer
luften andas snö."
2016-10-16

  Yrre VIP
Å här i överboda har det snöat i kväll, så vackert skrivet!
2016-10-15

  Blått Norrsken VIP
Jag känner det jag läser och det är vackert ljuvligt.
2016-10-15

    ej medlem längre
Dina dikter om naturen doftar och lever. Att läsa dem är ren njutning.
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP