Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värt att begrunda

 

 

Att vara emot det Politiskt korrekta 

är att vara opolitiskt korrekt 

är att jag inte 

inordnar mig i ett kollektiv.

 

Att jag inte böjer mig

för en överhet

som bara tror att de har rätt. 

 

Det är att vara en fri människa 

och en själv tänkande person.

 

Jag tror på alla människors lika värde

som att jag är för likhet

inför lagen.

 

Att jag är för jämlikhet 

mellan kvinna och man

mellan tro och vetande.

 

Att den sexuella läggning 

är något för den enskilda individen

bara att det inte skadar någon annan.

 

Att jag har friheten 

älska den jag har 

utan någon förmyndare

från de politiskt korrekta.

 

Jag är en fri människa 

i ett fritt och kristet land 

för både kvinnor och män.

 

Det politiskt korrekta

är bara till för att göra alla

till viljelösa robotar.

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-16 01:13



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Håller med, tack för dessa rader.
2016-10-17

  överlevaren VIP
Tänkvärd text, BRA!
2016-10-17

  Marja-Liisa Koski VIP
Det känns nästan som jag själv hade skrivit texten. Tack för den och håll upp ställningarna.
Kram!
ML

2016-10-16

  ResenärGenomLivet VIP
Att ha sin frihet som människa betyder mycket...alla har inte den förmånen...bra skrivet...
2016-10-16

    ej medlem längre
ligger mycket i dina ord...kan bara hålla med, särskilt sistversen är klockren, samt applådera! Tack.
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP