Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjölksyra

Ett
två
tre
fyra

nu är goda råd
dyra

skriva
skrivandets
historia

på dator
på skiva
på papper
på näver
på sten

mina ord
har förlorat
sin gloria

fått
mjölksyra
i sina ben

kan inte
styra
med bokstäver

som ständigt
sätter av
i sken




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-16 19:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Humorfylld text om skrivandets konstrande, orden som inte kommer fast man vill.
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren