Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott.

Sov gott min kära
du som var mitt allt.
Jag ser dina ögon
glittrande av kärlek.
Jag minns känslan
av att vara i din famn.
Jag känner dina läppar
mot mina.
Jag minns hur du
fick mig att känna.
Vi kände oss utvalda
varandras pusselbit.
Därför fattas du mig
jag är numera bara halv.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-16 21:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor och minnen...berör...
2016-10-18

    ej medlem längre
Känslorna går nästan att ta på i den här mycket starka och berörande texten.
2016-10-17

  Eva Helene VIP
Djupt berörande!
2016-10-17

  ULJO
Jag förstår dig rätt
2016-10-17

  Gunnel Eriksson VIP
Välformulerat och vackert.
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP