Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är höst nu


Det är höst nu
gråa dagar
kurar inomhus
ingenting utanför lockar längre
verkligheten krymper
tiden tickar sakta
skymningen kommer tidigt
dagar som inte blev av
glömda
utan egna minnen
inneslutna




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-17 16:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hösten krymper tillvaron. Det är en iakttagelse jag delar.
2016-10-17

  Marianne Räf
Bra om hösten! Jag tycker det är
mysigt med höstens kulenhet!
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP