Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för den läxan

Jag stör mig så
på det som inte är perfekt
ord med stavfel
meningar med syftningsfel
tillkrånglat
haltande
men
ett omilt öde slår till direkt
jag hittar stavfel i min egen text
åh, vad det stör mig
tusenfalt mer
det gör mig mera ödmjuk

Tack för den läxan
du skrivkonstens hårda fe!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-17 16:29



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Självkritikens triumf.
Vackert formulerat.
Känner igen mig.
TBG.
2016-10-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag känner väl igen mig! Bra skrivet om skrivfel.
2016-10-17

  Jeremiel
Å ändå skriver du.

Viljan att skriva övervinner rädslan att skriva tokigt :)
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP