Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... om mitt yrke, Gerda Antti kallade oss för ödesknackare, ...


Mina händer minns ännu


Mina händer minns ännu
mer än vad som ryms i mina tankar
märken på huden vittnar
om de många år
då de bar andras bördor
fäste blödande sår och smärta
i människors berättelser

Glömda öden göms
i dammiga arkiv
bortgallrade journaler

Det var aldrig nog att gråta
lidandet fanns ändå kvar
tårar lämnar också spår




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-17 17:10



Bookmark and Share


  Natten24
fint skrivet om någonting svårt.
2017-10-29

  elefant0121
Lite sorgsam, men vacker. gillar speciellt första stycket!
2016-10-17

  Marianne Räf
Dessa glömda öden kan finnas
bevarade i våra minnens djup..
Lite sorgesamt, men bra skrivet!
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP