Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Material (en regel)

I händerna finns min bön
De är öppna och håller inget
Vidrör allt
Materian är undret
Världen är vilande på ett ord
Jag tror inte på orden mer
Inte på mina viskningar och strödda tankar
Du håller mig
Jag håller dig
Mina händer är de enda som kan be
Det ord du säger är det enda som inte hörs
Och allting verkar ändå lita på dig
Materian förbereder sig inte på upplösning
I mina händer finns min bön
De är öppna och du håller mig
Det är allt jag tror




Fri vers av Marta
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-18 07:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Starkt innerligt
Skriftat, tål att
Läsas om igen
:)
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta