Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättare än luft


Lättare än luft
flyger högre än tankarna
landar mjukt i gräset
mina drömmar gör flyktförsök
jag känner er nog
vem kan veta säkert
innan ni försökt
om och om igen
drömmar kan flyga
en dag når vi stjärnorna
väntar ännu här




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-18 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP