Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas att de inte slår ihjäl alla IS krigare nu...



...för vad ska Donald Trump göra då, om han vinner valet?




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-18 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Han får ta itu med kvinnan!
2016-10-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir! Trumpen kanske blir trumpen?
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP