Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till er!


En sång.

Som en underbar sång
som jag sjöng en gång.
Med mening och skratt
då när livet var glatt.
Nu försöker jag förstå
minnas det som hände då.
Tonerna har gått från dur till moll
dagar bara går-har ingen koll.
Min själ behöver vila och läka ett tag
mellan tårar kan jag ändå ibland vara glad.
Jag tröstar mig med att sången innehöll en skatt
den ska jag vårda-både dag som natt.
Det måste få ta tid-det är inte över på länge än
men är tacksam jag kan skriva och har mången tröstande vän.






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-18 21:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trots allt, hoppfulla ord...fint...
2016-10-21

  Blått Norrsken VIP
Fina du ! Allt blir bra. kram
2016-10-19

    ej medlem längre
Kramar!
2016-10-19

    ej medlem längre
Det bor hopp och förtröstan i dina ord. Ta den tid du behöver att hela dig igen, dina vänner stannar kvar så länge du behöver det.

2016-10-19

  ULJO
Det kommer en morgondag när ljuset åter tänds i din tunnel
2016-10-19

  Gunnel Eriksson VIP
Låter förtröstansfullt och bra.
2016-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Kram!!!
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP