Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockan

Ett emotionellt vrak
Som går sönder
Varje gång jag längtar
För då vet jag
Att undergången är nära

Om du visste
Hur fågeln i mitt bröst flaxar
Och skickar vibrationer
I mitt inre
Som blir till jordbävning
För mitt psyke

Jag gick sönder
Kunde inte ta mig upp
Nu ligger jag här
I bitar
Medan du
Ligger med någon annan




Fri vers av Lilith84
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-19 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilith84
Lilith84