Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förnimmelse

det slår,värker. bekant.
jag drömmer,faller. hårt.
minns dig,oss. djupt.
blundar. vaknar. drömt.




Fri vers av Lilith84
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-05-05 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilith84
Lilith84