Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom den tid

Så kom den tid som inte var vår
med brustna drömmar och hjärtats sår
som tiden läker men ärren består
våra dagar sträcks ut och blir till år
men vi minns ännu den tid som var vår

En dag skall vi älska och skratta igen
och finna varsin trogen vän
då bleknar ärren och märks inte mer
det är bara du och jag som ser
alla fina minnen, det är därför jag ler.






Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-19 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP