Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"No go" zon


Stick härifrån, det här är mitt rum,
det här är "no go" zon!
Så sa han, hemterroristen
min tonårsson









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-20 00:00



Bookmark and Share


  Nellie629
haha va skön han e xD
2016-10-27

    Sefarge VIP
Som man städar
får man ligga!
Bääh!
:)
2016-10-21

  Öknens Ros VIP
han försvarar sitt territorium med andra ord.
2016-10-20

    ej medlem längre
hårda bud, tonåren, ja, gosh...
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP