Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som visade sig

Jag hade återupptagit mitt huggande och skrapande.
Stenen var visserligen partivis alltför hård för det.
I alla fall för mina amatörmässiga försök.
Men det var mitt val att fortsätta, oavsett.
 
Jag hade instruktionerna men inte visionen.
Inte den klara bilden.
Men det räckte anade jag.

 

Jag låg ner efter det var klart.
Och det uppenbarade sig.
Inte det jag såg.
Utan det som visade sig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-20 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP