Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompakt tystnad

Lökens innersta
är tomt

medan äpplet
har ett helt hus
fullt av kärnor

avokadons
och babushkans
centrum
är kompakt

dikten
söker inom sig
en dikt

som söker
en dikt

söker
en dikt

en dikt

dikt

ett ord

en tystnad

kompakt
tystnad

då spermien
går in
i ägget




Fri vers av Petter Wingren
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-20 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren