Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fram för ett fritt mediaklimat

 

 

När jag har studerat svensk media

under en lång tid

och kommit fram till.

 

Att det är den alternativa 

mediakonceptet 

som är mest opartiskt

och oberoende media.

 

Tidningar som Dagens Nyheter 

Expressen och Aftonbladet 

har ersatts av Avpixlat, Fria Tider

och Exponerat.

 

Tror att de sistnämnda

också kan ta över rollerna

från Sveriges radio

och Sveriges television.

 

Alla de sistnämnda politiskt korrekta 

betaltalar vi också av tvång

via Radiolicens!

 

Annars kan vi inte kalla oss

för ett fritt och oberoende folk!

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av M M Mannheim VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-20 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP