Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjukhetens vingar



Ungdomens gudinna
fann kärleken
i sexualiteten

Idag en åldrad kvinna
finner kärleken
i allt

Kärleken är magisk
livet är stort

Omfamnas av
ödmjukhetens vingar




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-10-21 23:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt bra.
2016-10-25

  Karina"Kia"
Kärlekens väg under livets gång och allt ödmjukare blir den absolut.

Ett hjärta fyllt av kärlek och värme stort i denna fina dikt!
2016-10-22

  Blomma-Stjärna VIP
en av dina allra vackraste dikter - sparas!
2016-10-22

    ej medlem längre
Kärlekens väsen är som universum - oändligt.
2016-10-22

  Lars Hedlin
Ljuvligt och varmt :)
2016-10-22

  Kim VIP
Vackert skaldat!
2016-10-22

  Palett
Bra text !
2016-10-22

    ej medlem längre
Kloka ord!
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP